Per fer la mescla necessitareu: 250g de xocolati negre, 250g. de xocolati amb llet i una llauna petita de llet condensada. S'ha de fondre el xocolati i mesclar-ho després amb la llet. Ho heu de deixar reposar unes quantes hores; jo un faig d'un dia per l'altre i ni tan sols ho poso a la nevera..., ja queda prou fort. Bon profit!
Tot un privilegi poder fer una matí a sa classe amb aquestes petites grans persones que són es nostres fills. El que més em va agradar va ser veure el seu dia a dia dins sa classe i com no, sa xalada que van fer fent ses trufes i provant-les. Moltes gràcies Assumpta per oferir-nos sa possibilitat de compartir amb voltrus experiències tan enriquidores.
Hola Tònia, benvinguda al bloc! Gràcies a tu per ajudar-nos a l'aula; ja ho saps: pots tornar quan vulguis. A en Juli li brillaven els ulls d'emoció; estava tot satisfet.
molt bones ses trufes!!!! ara intentarem fer-les un dia a casa!!! amb aquests ajudants tant feiners segur que es faran amb un plis plas!!
ResponEliminaPer fer la mescla necessitareu: 250g de xocolati negre, 250g. de xocolati amb llet i una llauna petita de llet condensada. S'ha de fondre el xocolati i mesclar-ho després amb la llet. Ho heu de deixar reposar unes quantes hores; jo un faig d'un dia per l'altre i ni tan sols ho poso a la nevera..., ja queda prou fort. Bon profit!
ResponEliminaGràcies, ara vorem si mos surten tan bones, je,je
ResponEliminaTot un privilegi poder fer una matí a sa classe amb aquestes petites grans persones que són es nostres fills.
ResponEliminaEl que més em va agradar va ser veure el seu dia a dia dins sa classe i com no, sa xalada que van fer fent ses trufes i provant-les.
Moltes gràcies Assumpta per oferir-nos sa possibilitat de compartir amb voltrus experiències tan enriquidores.
Hola Tònia, benvinguda al bloc! Gràcies a tu per ajudar-nos a l'aula; ja ho saps: pots tornar quan vulguis. A en Juli li brillaven els ulls d'emoció; estava tot satisfet.
ResponElimina